h

Për Kopshti Im

Kujdes i veçantë për kopshtin tuaj

Kopshti Im ofron një varg zgjidhjesh të thjeshta deri në ato komplekse për individë apo grupe, të lokacioneve rezidenciale ose komerciale.

Ujitje & kullim

Rimodelim

Kopshtari

Shërbime rezidenciale

Shërbimet tona

g
Shërbime rezidenciale

Kopshti Im kushton kujdes të veçantë ndaj shërbimeve rezidenciale në aspektin personal dhe profesional.

f
Rimodelim

Bëjmë rimodelim komplet të kopshteve, oborreve apo hapësirave të ndryshme.

f
Kopshtari

Kopshti Im ofron shërbime me përpikmëri të jashtëzakonshme kopshtarie, duke mundësuar transformime nga më të ndryshmet.

f
Pastrim & Renovim

Me punë, përkushtim dhe kreativitet pastrojmë dhe renovojmë hapësirat tuaja.

Pse ne?

d
Shërbime profesionale

Kopshti Im siguron profesionalitet në shërbime. Preciziteti dhe përkushtimi janë të theksuara në punën tonë.

g
Punëtorë të kualifikuar

Shërbimet tona servohen nga punëtorë të palodhshëm me kualifikim përkatës për punën që kryejnë.

g
Materiale kualitative

Kopshti Im ofron shërbime efektive me materiale te kualitetit më të lartë, në mënyrë që të sjellë rezultate të kënaqshme dhe të dëshiruara.

f
Kujdesi ndaj konsumatorit

Te ne, komunikimi mes punëtorit dhe konsumatorit është më se në nivel. Ekspertët tanë do të shqyrtojnë çdo zgjidhje të mundshme me ju, në mënyrë qe t'ju përshtaten nevojave dhe shijes tuaj.

Na shkruaj

g

Për nevojat tua të kopshtarisë